Comunicat de presă

Site-ul Mormon.org este disponibil în încă cinci noi limbi europene

Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă tocmai a pus la dispoziţia publicului alte cinci limbi pe Mormon.org, numărul total al limbilor disponibile ajungând astfel la 31. Mormon.org este site-ul pe care Departamentul Misionari al Bisericii îl foloseşte pentru a răspunde la întrebări despre Evanghelia restaurată a lui Isus Hristos şi despre doctrinele şi practicile Bisericii.

Vârstnicul Brent H. Nielson, director executiv al Departamentului Misionari, a spus: „Site-ul Mormon.org este disponibil acum în alte cinci limbi: croată, daneză, finlandeză, maghiară şi română. Aceste site-uri noi vor permite mai multor copii ai Tatălui Ceresc să înveţe despre Evanghelia restaurată în limba lor maternă şi să comunice cu membri şi misionari. Membrii Bisericii pot acum să-şi creeze profilul în aceste limbi pentru a-şi împărtăşi mărturia, a explica de ce sunt membri ai Bisericii şi cum le binecuvântează Evanghelia viaţa”.

În următoarele săptămâni, trei limbi europene deja existente – cehă, greacă şi norvegiană – vor fi dezvoltate pentru a include posibilitatea de a crea profil personal în ele. Din cele 31 de limbi disponibile în prezent pe site, 22 sunt limbi materne pe continentul european.

Îndrumări cu privire la stilul de scris:Când faceţi referire la Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, vă rugăm să folosiţi numele întreg al Bisericii în prima menţiune. Pentru mai multe informaţii despre utilizarea numelui Bisericii, consultaţi Îndrumări cu privire la stilul de scris.